Hoppa till innehåll

2021 är ett minne blott och nu satsar vi på 2022

Nu har 2022 tagit fart och frågan är vad blir årets populära betting. Det är ett förväntansfullt år. Vilka oförglömliga sporthändelser kommer vi få bevittna i år? Vilka kommer skrälla och vilka kommer toppa? Även i år är det fotbollen som toppar listan på populäraste bettingsport. Det är Premier- och Champions League som drar stor publik både på plats och i bettingvärlden. Och snart blåser även vinter-OS av stapeln med kommande intressanta och fartfyllda resultat.

Hitta din bettingsajt

Precis som casinospel har bettingsajter olika kampanjer och bonusar och det kan vara lönt att titta runt på lite olika sajter och inte fastna i samma. Många bettingsajter har även välkomstbonus för nya spelare. Vad är det som intresserar dig som spelare? Är du kanske ute efter att betta på sporter utanför sveriges gränser så behöver du hitta en bettingsida som erbjuder det. Eller är du intresserad av att följa Sveriges framgång i vinter-os. Vilken bettingsida har störst bonus och vilka erbjuder snabb utbetalning? Det kan vara bra att tänka igenom vad du söker hos bettingsajter och vilka krav du har. 

Tips för ett bra bettingår

Det är många som inleder varje år med att sätta sig in  i en ny sport man inte brukar betta i. Det kan vara rätt spännande att utforska nya odds och lära sig mer om en ny sport. Något som också är bra att ha koll på är att oddsen är konkurrenskraftiga varje år och olika bettingsajter erbjuder olika odds. Så se till att ha koll på de bästa oddsen eller för att spara dig lite tid så finns det jämförelsesajter som kan hjälpa dig med det. 

Ha lite is i magen. Ja, det kittlar fint i fingrarna när de stora siffrorna dyker upp på skärmen, men håll i hatten och spela säkert. Det kommer du längre på än att jaga den där omöjliga vinsten. Är du ny i spelet så satsa inte alla pengar på ett kort, det kan vara bättre att betta en mindre summa men på flera olika sportevents istället, det kommer du lära dig mer av. 

Och som nämnt ovan, läs på och utforska. Vilka bettingsidor har bäst odds och är det något du behöver veta om lagen som spelar matchen? Är några spelare skadade? Hur har det gått senaste matcherna? Utöver vetskap om de bästa oddsen så kan en fördel vara att följa serien du är intresserad av. På så sätt lär du dig och kan ana eventuella resultat och placera dina bets mer systematiskt.