Hoppa till innehåll

Costa ricas herrlandslag i fotboll mot tysklands herrlandslag i fotboll tidslinje

Costa Ricas herrlandslag i fotboll mot Tysklands herrlandslag i fotboll tidslinje

Datum Händelse Resultat
27 juni 2006 Världsmästerskapet i fotboll: Matchen mellan Costa Rica och Tyskland spelades i Dortmund, Tyskland. Tyskland vann med 4-2.
13 maj 2008 Vänskapsmatch: Costa Rica mötte Tyskland på RheinEnergieStadion i Köln, Tyskland. Tyskland vann med 2-0.
29 mars 2011 Vänskapsmatch: Costa Rica mötte Tyskland på Red Bull Arena i Leipzig, Tyskland. Tyskland vann med 4-2.
9 juni 2018 Internationellt träningsläger: Costa Rica spelade mot Tyskland på Esprit Arena i Düsseldorf, Tyskland. Matchen slutade oavgjort 2-2.

Costa Rica och Tyskland har stött på varandra flera gånger genom åren. Deras möten på fotbollsplanen har gett upphov till spänning och dramatik. Nedan följer en tidslinje med några av dessa möten och deras resultat.

27 juni 2006: Costa Rica vs Tyskland (VM i fotboll)

Denna match var en del av Världsmästerskapet i fotboll 2006 och spelades i Dortmund, Tyskland. Tyskland visade sin dominans och vann med 4-2.

13 maj 2008: Costa Rica vs Tyskland (Vänskapsmatch)

På RheinEnergieStadion i Köln, Tyskland möttes de båda lagen i en vänskapsmatch. Tyskland tog hem segern med 2-0.

29 mars 2011: Costa Rica vs Tyskland (Vänskapsmatch)

Denna gång ägde matchen rum på Red Bull Arena i Leipzig, Tyskland. Återigen visade Tyskland sin överlägsenhet och vann med 4-2.

9 juni 2018: Costa Rica vs Tyskland (Internationellt träningsläger)

Costa Rica och Tyskland möttes på Esprit Arena i Düsseldorf, Tyskland under ett internationellt träningsläger. Matchen slutade oavgjort 2-2, vilket visade på en jämnare matchbild.

Dessa möten har gett fotbollsfansen minnesvärda stunder och har också spelat en roll i utvecklingen av de båda landslagen. Både Costa Rica och Tyskland har starka fotbollstraditioner och har visat sin skicklighet i internationella sammanhang.

Genom att titta på dessa möten kan man se hur spännande och dramatiskt det kan vara när Costa Rica möter Tyskland. Deras senaste möte, där de spelade oavgjort, visar på en möjlig jämnare matchbild i framtiden. Fotbollsfans runt om i världen ser fram emot deras kommande möten och förväntar sig ytterligare spänning och underhållning.

Datum Händelse Resultat
27 juni 2006 Världsmästerskapet i fotboll: Matchen mellan Costa Rica och Tysk