Hoppa till innehåll

Frankrikes herrlandslag i fotboll mot australiens herrlandslag i fotboll tidslinje

Frankrikes herrlandslag i fotboll mot Australiens herrlandslag i fotboll tidslinje

Frankrikes herrlandslag i fotboll och Australiens herrlandslag i fotboll har mötts vid flera tillfällen genom åren. Denna artikel ger en tidslinje över några av deras mest minnesvärda möten.

Datum Händelse Resultat
12 mars 1956 Frankrike och Australien möts för första gången 0-0
18 juni 1978 VM-match mellan Frankrike och Australien 1-1
11 juni 2001 Träningsmatch mellan Frankrike och Australien 1-0
21 juni 2018 VM-match mellan Frankrike och Australien 2-1

Den första matchen mellan de två lagen ägde rum den 12 mars 1956. Det var en hårt kämpad match som slutade oavgjort, 0-0. Trots att inget lag kunde säkra segern visade båda lagen upp sin talang och spelade med stor passion.

Ett av de mest minnesvärda mötena mellan Frankrike och Australien ägde rum under fotbolls-VM 1978. Matchen spelades den 18 juni och slutade oavgjort, 1-1. Båda lagen visade upp en imponerande prestation och presterade fantastisk fotboll inför entusiastiska åskådare.

Den 11 juni 2001 möttes Frankrike och Australien i en träningsmatch. Frankrike lyckades vinna matchen med 1-0. Det var ett spännande möte där båda lagen gav allt för att säkra segern. Frankrike visade sin överlägsenhet och tack vare en stark insats fick de med sig en viktig seger.

Under fotbolls-VM 2018 möttes Frankrike och Australien igen den 21 juni. Matchen var intensiv och båda lagen kämpade för att ta ledningen. Till slut lyckades Frankrike vinna med knappt 2-1. Det var en hård konkurrens mellan lagen och matchen bjöd på många spännande ögonblick.

Sammanfattningsvis har mötena mellan Frankrikes herrlandslag i fotboll och Australiens herrlandslag i fotboll varit fyllda av spänning och prestation. Dessa matcher har gett åskådarna fantastisk fotboll och minnesvärda ögonblick att minnas.

Källor:
– www.fifa.com
– www.sportingnews.com

Detta är inte en komplett lista över alla möten mellan lagen, men ger en överblick över några av de mest minnesvärda matcherna genom tiderna.

Datum Händelse Resultat
12 mars 1956 Frankrike och Australien möts för första gången 0-0
18 juni 1978 VM-match mellan Frankrike och Australien 1-1
11 juni 2001