Hoppa till innehåll

Poängställning i sveriges herrlandslag i fotboll em-kvalet

Poängställning i Sveriges herrlandslag i fotboll EM-kvalet

Sveriges herrlandslag i fotboll har genomfört flera framgångsrika matcher under EM-kvalet. Efter flera imponerande prestationer har de lyckats inta förstaplatsen i poängställningen. Med 15 poäng leder Sverige tabellen och är på god väg att säkra sin plats i det kommande EM-slutspelet.

I en tight kamp med konkurrenterna Spanien, Norge och Rumänien har Sveriges herrlandslag visat upp sin styrka och beslutsamhet på planen. Genom att vinna sina senaste fem matcher i EM-kvalet har de nu en komfortabel ledning framför Spanien som ligger på andraplatsen med 12 poäng.

Faktum är att Sveriges herrlandslag har imponerat stort både offensivt och defensivt. Med en stark defensiv linje och skarpskjutande anfallare har de gjort livet svårt för sina motståndare. De har i genomsnitt gjort 2,5 mål per match och bara släppt in 0,6 mål.

Den senaste matchen mot Rumänien var en riktig uppvisning från Sveriges sida. Laget dominerade spelet och vann med överväldigande 4-0. Detta resultat har inte bara gett dem tre viktiga poäng, utan även ökat deras målskillnad.

Med den imponerande prestationen hittills i EM-kvalet är det tydligt att Sveriges herrlandslag har höga ambitioner och en stark vilja att nå EM-slutspelet. Med endast två matcher kvar att spela har de en god chans att säkra sin plats som ett av de bästa lagen i gruppen.

Poängställningen i Sveriges herrlandslag i fotboll EM-kvalet ser just nu väldigt lovande ut för svenska fans. Men än är ingenting avgjort och laget kommer fortsätta att kämpa för att behålla sin förstaplats och kvalificera sig till det efterlängtade EM-slutspelet.

Sammanfattningsvis visar poängställningen att Sveriges herrlandslag i fotboll har haft en mycket framgångsrik insats under EM-kvalet. Laget har imponerat med sin starka spelstil och befinner sig i en stark position för att ta sig vidare till EM-slutspelet. Med bara två matcher kvar att spela kan svenska fans se fram emot spännande matcher och förhoppningsvis en plats i EM 2020.

Placering Lag Poäng
1 Sverige 15
2 Spanien 12
3 Norge 9
4 Rumänien 6