Hoppa till innehåll

Statistik belgiens herrlandslag i fotboll mot kanadas herrlandslag i fotboll

Statistik för Belgiens herrlandslag i fotboll mot Kanadas herrlandslag i fotboll

Möte Belgien Kanada
Totalt antal möten 3 3
Vinster 2 0
Oavgjorda 1 1
Förluster 0 2

Belgiens herrlandslag i fotboll har stött på Kanadas herrlandslag i fotboll vid tre tillfällen. Belgien har visat starka prestationer och har vunnit två av dessa möten, medan Kanadas herrlandslag ännu inte har lyckats ta en seger mot Belgien. Det har också varit en oavgjord match mellan lagen.

Belgien, rankat som ett av de bästa herrlandslagen i världen, har visat sin dominans mot Kanada under de tidigare mötena. Deras framgångar på internationell nivå har gjort dem till ett starkt lag att slå. De har en imponerande vinstprocent i sina senaste möten med Kanada, vilket gör dem till favoriter inför framtida sammandrabbningar.

Kanada å andra sidan har kämpat mot Belgien och har ännu inte lyckats besegra dem. Trots detta bör de inte räknas bort helt och hållet. Kanada har också visat tecken på förbättring i sitt spel och har haft en del framgångar under senare år. Det återstår att se om de kan överraska Belgien i kommande möten och ta sin första seger mot dem.

Statistik är viktigt inom fotboll och kan ge insikt om hur lagen har presterat mot varandra tidigare. Denna statistik hjälper tränare och spelare att analysera och planera för sina kommande möten. För fansen ger det en chans att jämföra och diskutera resultaten av tidigare matcher.

Sammanfattningsvis har Belgiens herrlandslag i fotboll dominerat Kanadas herrlandslag i tidigare möten. Med sin starka statistik och imponerande segerprocent är Belgien favoriter inför framtida sammandrabbningar. Å andra sidan har Kanada visat att de är ett växande lag och det återstår att se om de kan överraska i kommande möten. Statistiken ger en bra överblick över lagen och deras tidigare prestationer mot varandra.

Belgidens herrlandslag i fotboll mot Kanadas herrlandslag i fotboll – Statistik

Möte Belgien Kanada
Totalt antal möten 3 3
Vinster 2 0
Oavgjorda 1 1
Förluster 0 2

Bel