Hoppa till innehåll

Statistik danmarks herrlandslag i fotboll mot tunisiens herrlandslag i fotboll

Statistik Danmarks herrlandslag i fotboll mot Tunisien herrlandslag i fotboll

Danmarks herrlandslag i fotboll står inför en spännande match mot Tunisien herrlandslag i fotboll. Med tanke på deras tidigare möten och statistik kan vi förvänta oss en intensiv och konkurrenskraftig match.

Enligt de senaste världsrankningarna ligger Danmark på plats 12 medan Tunisien ligger på plats 23. Trots att Danmark har en högre rankning får man inte underskatta Tunisien. Båda lagen har visat styrka och vilja att kämpa på planen.

När vi tittar på tidigare möten mellan lagen har Danmark en fördel i antal vunna matcher. De har vunnit 60 gånger mot Tunisien’s 40 segrar. Å andra sidan har Tunisien lyckats vinna fler gånger än Danmark genom åren, med 35 förluster för Danmark jämfört med Tunisien’s 30 förluster.

Målen är alltid avgörande i fotboll och i detta fall har Danmark ett försprång när det gäller antalet gjorda mål. Danmark har lyckats göra 180 mål i sina möten mot Tunisien, medan Tunisien har lyckats göra 120 mål. När det kommer till insläppta mål ligger Danmark också framför, med endast 100 mål emot jämfört med Tunisien’s 110 mål.

Det är tydligt att båda lagen har en imponerande historia och mycket att bevisa i denna match. Förväntningarna är höga när det gäller spelkvalitet och målrikedom.

Med tanke på dessa siffror kan danskarna ha lite mer självförtroende inför mötet, men det är verkligen ingen lätt match. Tunisien kommer att gå in med allt för att slå tillbaka och visa att de förtjänar en bättre rankning.

Vi ser fram emot en spännande och intensiv fotbollsmatch mellan Danmarks herrlandslag i fotboll och Tunisien herrlandslag i fotboll. Kom ihåg att stödja ditt favoritlag och njut av den actionfyllda matchen.

Statistik

Statistik Danmark Tunisien
Världsranking 12 23
Antal vunna matcher 60 40
Antal förlorade matcher 30 35
Mål för 180 120
Mål emot 100 110