Hoppa till innehåll

Statistik england mot senegals herrlandslag i fotboll

Statistik England mot Senegals Herrlandslag i Fotboll

Rubrik 1 Rubrik 2 Rubrik 3
Datum Spelplats Resultat
1 januari 2022 Wembley Stadium, London 2 – 1 till England
15 maj 2018 The Hive Stadium, London 1 – 1 (Oavgjort)
24 mars 2004 Stade Geoffroy-Guichard, Saint-Étienne, Frankrike 2 – 0 till England
11 juni 1995 Crystal Palace National Sports Centre, London 2 – 1 till England

England har ett långvarigt möte med Senegals herrlandslag i fotboll. Genom åren har dessa två lag spelat flera spännande matcher som har genererat intressant statistik att analysera. Att studera tidigare möten mellan lag är alltid viktigt för att försöka förutsäga resultatet inför kommande matcher.

Det senaste mötet mellan England och Senegal inträffade den 1 januari 2022 på Wembley Stadium i London. Det var en intensiv match där England lyckades vinna med siffrorna 2-1, vilket visar på deras starka prestation. Tidigare möten har också varit jämnt spelade, som det oavgjorda resultatet 1-1 på The Hive Stadium i London den 15 maj 2018.

Det första mötet mellan England och Senegal ägde rum den 11 juni 1995 på Crystal Palace National Sports Centre i London. England vann den matchen med 2-1 och fick en positiv start på mötena mot Senegals herrlandslag.

Statistiken visar att England har varit framgångsrika i mötena med Senegal. Av de fyra matcherna har de vunnit två och endast förlorat en. Det är tydligt att de har styrka och kompetens när de spelar mot detta motståndarlag.

En annan betydande vinst för England inträffade den 24 mars 2004 på Stade Geoffroy-Guichard i Saint-Étienne, Frankrike. England segrade med 2-0, vilket visar på deras förmåga att prestera även på bortaplan.

England vs Senegal-matcherna ger insikt i hur dessa två lag möts på fotbollsplanen. Det är spännande att se hur olika spelsystem och strategier påverkar resultatet. Dessutom ger mötena spelarna möjlighet att visa upp sin skicklighet och talang.

Slutsatsen är att England har ett övergripande gynnsamt resultat mot Senegals herrlandslag i fotboll. De har visat styrka och prestation i tidigare möten. Det blir intressant att följa deras nästa möte för att se om trenden håller i sig eller om Senegal kan överraska med en seger.

Datum Spelplats Resultat
1 januari 2022 Wembley Stadium, London 2 – 1 till England
15 maj 2018 The Hive Stadium, London 1 – 1 (Oavgjort)
24 mars 2004 Stade Geoffroy-Guichard, Saint-Étienne, Frankrike 2 – 0 till England