Hoppa till innehåll

Statistik frankrikes herrlandslag i fotboll mot marockos herrlandslag i fotboll

Statistik Frankrikes herrlandslag i fotboll mot Marockos herrlandslag i fotboll

Frankrikes herrlandslag i fotboll och Marockos herrlandslag i fotboll har mötts vid flera tillfällen i olika sammanhang. Dessa matcher har gett upphov till spänning och förväntan bland både spelare och fans från båda länderna. Här presenterar vi statistik och viktig information om mötena mellan dessa två starka lag.

Tabell: Statistik Frankrikes herrlandslag i fotboll mot Marockos herrlandslag i fotboll

År Plats Vinnare
1986 Mexiko Frankrike
1998 Frankrike Oavgjort
2007 Rabat, Marocko Marocko
2018 Marocko Frankrike

Det första officiella mötet mellan Frankrike och Marocko ägde rum år 1986 i Mexiko. Matchen hölls under Fifa World Cup och resulterade i en seger för Frankrikes herrlandslag. Den matchen satte grunden för framtida möten mellan dessa två nationer på fotbollsplanen.

År 1998 möttes lagen igen, denna gång på Frankrikes hemmaplan. Matchen slutade oavgjort och visade på den jämna konkurrensen mellan lagen.

År 2007 möttes Frankrike och Marocko i Rabat, Marocko. Detta möte slutade med en seger för Marockos herrlandslag. Det blev en historisk seger för Marocko eftersom det var första gången de vann över Frankrike.

Det senaste mötet mellan lagen ägde rum år 2018 i Marocko. Frankrike visade sin dominans genom att vinna matchen mot Marockos herrlandslag. Detta visade på Frankrikes styrka och kvalitet som ett av de bästa fotbollslagen i världen.

Sammanfattningsvis har Frankrikes herrlandslag i fotboll och Marockos herrlandslag i fotboll mötts vid flera tillfällen med varierande resultat. Dessa möten har skapat spänning och framkallat passion hos både spelare och fans.

Deras rivalitet och kamplusta gör varje möte mellan dessa två lag intressant och fullt av dramatik. Vi får helt enkelt vänta och se när nästa möte kommer att äga rum och vilket lag som kommer att segra. Fotbollsfans runt om i världen ser fram emot detta med stor förväntan.

Statistik Frankrikes herrlandslag i fotboll mot Marockos herrlandslag i fotboll