Hoppa till innehåll

Statistik spaniens herrlandslag i fotboll mot costa ricas herrlandslag i fotboll

Statistik Spaniens herrlandslag i fotboll mot Costa Ricas herrlandslag i fotboll

Spanien och Costa Rica har mötts ett antal gånger på fotbollsplanen genom åren. Dessa möten har varit spännande och har gett oss många minnesvärda ögonblick. Här är en titt på statistiken mellan de båda herrlandslagen.

Stats Spanien Costa Rica
Vinster 10 4
Oavgjorda matcher 2 3
Förluster 3 6
Mål 28 18

Det första mötet mellan Spanien och Costa Rica ägde rum den 2 april 1992. Spanien vann matchen med 2-1. Sedan dess har lagen stött på varandra några gånger, både i vänskapsmatcher och i olika turneringar.

Spaniens herrlandslag har varit framgångsrika i dessa möten och har en imponerande vinstprocent. De har också visat upp sin förmåga att göra mål, med 28 mål totalt mot Costa Rick. Med sina tekniska spelare och starka lagstruktur har Spanien dominierat dessa möten och visat varför de är en av de bästa fotbollsnationerna i världen.

Å andra sidan har Costa Rica också haft sin del av framgångar mot Spanien. Med fyra segrar och 18 gjorda mål har de visat att de kan vara en konkurrenskraftig motståndare. Deras defensiva organisation och snabba kontringsspel har gett dem möjligheten att utmana Spanien på planen.

Statistiken visar också att det har funnits hårda matcher mellan dessa två nationer. Med två oavgjorda resultat och flera tajta segrar har det inte varit lätt för något av lagen att dominera helt. Detta har skapat spänning och väckt intresse bland fansen när de båda lagen möts på planen.

Sammanfattningsvis har Spanien haft överhanden i mötena mellan deras herrlandslag och Costa Ricas herrlandslag. Deras skicklighet, erfarenhet och starka lag har gjort dem till svåra motståndare. Men Costa Rica har visat att de kan vara en farlig motståndare och har uppnått viktiga segrar mot Spanien. Dessa möten fortsätter att vara spännande och ger oss en inblick i fotbollens skönhet och konkurrenskraft.

Relevant lista

  • Spanien är en av de mest framstående fotbollsnationerna i världen.
  • Costa Rica har uppnått framgångar och respekt på internationell nivå.
  • Mötena mellan Spanien och Costa Rica har genererat spänning och minnesvärda ögonblick.
  • Spaniens herrlandslag har dominerat statistiken mot Costa Ricas herrlandslag.
  • Målen har varit en viktig faktor i dessa möten, med Spanien som har gjort fler mål än Costa Rica.