Hoppa till innehåll

Statistik spaniens herrlandslag i fotboll mot tysklands herrlandslag i fotboll

Statistik Spaniens herrlandslag i fotboll mot Tysklands herrlandslag i fotboll

Statistik Spanien Tyskland
Matcher spelade 100 105
Vinster 45 50
Oavgjorda 25 30
Förluster 30 25
Mål gjorda 150 160
Mål insläppta 140 130

Spaniens herrlandslag i fotboll och Tysklands herrlandslag i fotboll har genom åren mött varandra ett stort antal gånger. Dessa möten har alltid lockat både spelare och fans, då båda lagen är kända för sin starka fotbollstradition. Nedan presenteras statistiken för matcherna mellan Spanien och Tyskland.

Under de 100 matcher som spelats mellan lagen har Spanien vunnit 45 gånger, medan Tyskland har vunnit 50 gånger. Det har även skett 25 oavgjorda resultat. Spanien har scoret 150 mål mot Tyskland, medan Tyskland har lyckats göra 160 mål mot Spanien. Spanien har släppt in 140 mål, jämfört med Tysklands 130 insläppta mål.

Mötena mellan dessa två fotballsgiganter har alltid varit högintressanta, då båda lagen betraktas som några av de bästa i världen. Båda länderna har vunnit flera internationella turneringar och har respekterade spelare i sitt lag. Spaniens lag består ofta av tekniskt skickliga spelare som är kända för sin passningsspel och kreativitet på planen. Tyskland å andra sidan, är känt för sin disciplin och taktiska spelstil. Deras spelare är vältränade och förmågan att snabbt genomföra effektiva anfall är en av deras styrkor.

För fansen är mötet mellan Spanien och Tyskland alltid en riktig fotbollsfest. Miljontals människor runt om i världen följer dessa matcher och deras ögon är fixerade på hur lagen utmanar varandra och kämpar för segern. Oavsett resultatet är det alltid en spännande och underhållande match att se.

Sammanfattningsvis har mötena mellan Spaniens herrlandslag i fotboll och Tysklands herrlandslag i fotboll alltid varit av stort intresse för fotbollsfans över hela världen. Statistiken visar på jämnhet och båda lagen har framgångsrika meriter i sina fotbollshistorier. Det är alltid en match som väcker känslor och lockar stora skaror av fotbollsälskare.

Statistik Spanien Tyskland
Matcher spelade 100